+386 (0)51 651 280         +386 (0)1 620 9783      info@psm.si

 
 
 

PROCESNA OPREMA ZA 100% KONTROLO PROIZVODNJE V REALNEM ČASU

PROCESNA OPREMA ZA 100% KONTROLO PROIZVODNJE V REALNEM ČASU

10.03.2021

DIGIFORCE 9311 predstavlja nov standard za 100 % nadzor kakovosti v proizvodnem procesu. Procesna oprema za silo, moment ter pomik zagotavlja hitre in natančne rezultate analiz (grafa x,y) sile v odvisnosti od pomika ali časa. Na voljo je velik nabor standardnih ocenjevalnih oken za analizo krivulje (graf x,y/sila, pomik ali čas) ter popolnoma prilagodljiva ocenjevalna okna gleda na aplikacijo oziroma zahteve uporabnika. Programska oprema DigiControl nudi podporo samodejnemu načinu beleženja podatkov, ki deluje vzporedno s proizvodnjo.

 

Tipične aplikacije uporabe DIGIFORCA so stiskalnice, spajanje, vstavljanje, kovičenje, žigosanje, tesnjenje ipd. Uporablja se povsod, kjer je potreben zanesljiv nadzor kakovosti ter sinhrono in hitro pridobivanje izmerjenih vrednosti v kombinaciji z analizo na podlagi vsestranskih ocenjevalnih elementov. DIGIFORCE 9311 ponuja sodobno platformo in najširšo izbiro vmesnikov Fieldbus, vključno z Profinet, Profibus in EtherNet/P, ki vam omogočajo, da se povežete z PLC.

Digiforce_9311


APLIKACIJE

Primer uporabe DIGIFORCA: vtiskovanje ležaja v njegovo ohišje (pokrov alternatorja), kjer merimo silo in pot pri vtiskovanju. Na osnovi diagrama merilna oprema Digiforce ovrednoti proces kot dober/slab in je na voljo za nadaljnjo procesno obdelavo.

Aplikacije uporabe merilne opreme Burster

 

 

Dokumenti

 
 
 

Kontakt

PSM merilni sistemi d.o.o.

Pri borštu 2
1210 Ljubljana - Šentvid

M: +386 (0)51 651 280
T/F: +386 (0)1 620 97 83
E: info@psm.si

 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.