Upogibne merilne celice za statične in dinamične aplikacije

Upogibne merilne celice za statične in dinamične aplikacije

18.07.2019

Zaradi nizke višine se upogibne merilne celice uporabljajo v aplikacijah, kjer omejen prostor izključuje druge oblike merilnih celic. Zasnova upogibne celice z relativno veliko deformacijo pri merjenju omogoča zelo enostavno implementacijo zaščite pred mehansko preobremenitvijo. Te merilne celice so prav tako enostavne za nameščanje. Konstrukcija z dvojnim snopom pomaga zagotoviti, da se površine senzorja premikajo vzporedno ena z drugo brez kotne izravnave.

Lastnosti

  • Merilno območje od 0 ... 1 N do 0 ... 2 kN
  • Nizka nelinearnost kar 0,1% F.S.

Posebnosti/opcije

  • Z vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo (8510)
  • Delovanje neposredne sile

 

Zahteva je, da se testira značilno krivuljo mikrostikal na proizvodni liniji. Ta ukrep za zagotavljanje kakovosti zahteva merilno celico s skupno višino in zaščito pred preobremenitvijo, ki merilne
celice varuje pred poškodbami, ki so posledica nesprejemljivo visoke sile delovanja pri pokvarjenem stikalu. Nastavljivi vijak, ki omejuje pot merilne celice 8511, nudi zaščito pred preobremenitvijo.
Merjenje odmika se meri ob hkratnem merjenju sile, krivulja sile v odvisnosti od odmika se analizira s pomočjo DIGIFORCE®  9311, ki je povezan s senzorji. 
 
 

Kontakt

PSM merilni sistemi d.o.o.

Pri borštu 2
1210 Ljubljana - Šentvid

M: +386 (0)51 651 280
T/F: +386 (0)1 620 97 83
E: info@psm.si

 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.